Oscar Autoverhuur, de Deense startup die de autowereld doet schudden, opent nu ook in Heusden-Zolde

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

De Deense start-up Oscar Autoverhuur, die de klassieke autoverhuurmarkt radicaal heeft getransformeerd en door de Deense Kamer van Koophandel tweemaal is bekroond met de titel “Beste E-commerce Startup”, heeft nu een locatie in Heusden-Zolder, zo dicht bij het hart van Beringen.

In slechts twee jaar tijd heeft Oscar meer dan 100 locaties in heel Nederland en meer dan 30 locaties in België geopend, waarmee het bedrijf een sterkere aanwezigheid heeft weten te realiseren dan gevestigde merken zoals Sixt, Europcar en Avis in hun thuisland Denemarken.

Oscar heeft een uniek bedrijfsmodel ontwikkeld dat lokale autodealers in staat stelt om deel te nemen aan de competitieve autoverhuurmarkt – een markt die tot nu toe grotendeels ontoegankelijk was voor hen. Dealers kunnen nu hun “leenauto’s”, lease-retouren of auto’s die niet zo snel worden verkocht als verwacht, verhuren via Oscar. Dit draagt bij aan een extra inkomstenstroom voor lokale bedrijfseigenaren en stelt Oscar in staat om haar klanten lagere prijzen te bieden dan haar concurrenten.

Oscar Autoverhuur is zo in staat geweest om uit te breiden naar kleinere steden en meer landelijke gebieden, waar het moeilijk kan zijn voor meer traditionele “pure” autoverhuurders om winstgevend te zijn. Met haar nieuwste locatie in Heusden-Zolder, in samenwerking met Garage Geurts, betreedt Oscar een nieuwe regio in België.

Sinds de opening in september 2023 heeft de locatie Heusden-Zolder van Oscar een breed scala aan voertuigen te huur aangeboden, waaronder personenauto’s en bestelwagens. Voor meer informatie over de verhuurdiensten van Oscar in Heusden-Zolder, bezoek hun website.

Dankzij de innovatieve benadering van Oscar is autodelen nu niet alleen een stedelijk verschijnsel. Het bedrijf staat garant voor meer mobiliteitskeuzes, lage prijzen en de mogelijkheid voor lokale autodealers om hun bedrijfsmodel te verbeteren. Met deze Nederlandse successen en de continue uitbreiding in België, blijft Oscar de Europese autoverhuurmarkt transformeren.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category